Skip to content

En dröm

2015/03/29

Idag var jag på Gekås och jag hade sett fram emot detta äventyr i ungefär en vecka. Så igårkväll var jag ganska orolig över att inte höra väckarklockan, eller på något annat sätt missa tåget till Varberg där en klasskamrat väntade på oss. Jag antar att det var på grund av oron som jag hade en ganska konstig, men så här i efterhand ganska rolig dröm.

I drömmen hade jag en vindsvåning i lägenheten, och en inneboende hade just flyttat ut. När jag undersökte vindsvåningen, stormade FBI-agenter in, och sa att jag hade langat knark. Det hade jag ju inte gjort, utan det var min utflyttade inneboende som hade gjort det, men jag antogs vara ansvarig. Självklart blev jag jätteledsen, och dels sa jag att jag var oskyldig, men också bad jag dem att inte gripa mig nu, utan göra det senare imorgon (lördag), eftersom jag skulle till Gekås med vänner. Det var det viktigaste, att jag skulle få åka till Gekås.

Som tur var, var det bara en dröm, och jag fick åka till Gekås. Jag lyckades hitta en hel del smarrga saker, och är supernöjd. Nu måste jag bara införskaffa en borrmaskin, så jag kan få upp min fiffiga magnettavla. :)

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: